Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid

Bedankt voor het kiezen van Virtual Escaping VOF voor uw online escape room-ervaringen. We streven ernaar om u plezierige en memorabele avonturen te bieden. Bekijk hieronder ons terugbetalingsbeleid.

Producten/Diensten die in aanmerking komen voor TerugbetalingWij bieden terugbetalingen aan voor ongebruikte vouchers die zijn gekocht voor onze online escape rooms.

Tijdsbestek voor TerugbetalingsverzoekenKlanten kunnen binnen 14 dagen na de voltooiingsdatum van de aankoop een terugbetaling aanvragen.

Voorwaarden voor Goedkeuring van TerugbetalingTerugbetalingen worden alleen verleend voor vouchers die niet zijn gebruikt. Zodra een voucher is ingewisseld, komt deze niet meer in aanmerking voor terugbetaling.

TerugbetalingsprocesTerugbetalingen worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt voor de aankoop. Gelieve 7 werkdagen te wachten op de verwerking van de terugbetaling en de weerspiegeling ervan in uw account.

Uitzonderingen en Uitsluitingen- Geen terugbetalingen worden verleend na het verstrijken van het 14-daagse terugbetalingstermijn.
- Terugbetalingen worden niet verstrekt voor vouchers die gedeeltelijk of volledig zijn ingewisseld.
- Terugbetalingen worden niet aangeboden voor vouchers die zijn gekocht met winkeltegoed of cadeaubonnen.
- Dit terugbetalingsbeleid is uitsluitend van toepassing op aankopen die rechtstreeks bij Virtual Escaping VOF zijn gedaan. Voor aankopen via platforms of retailers van derden verwijzen wij u naar hun respectievelijke terugbetalingsbeleid.

Neem contact met ons opAls u vragen of opmerkingen heeft over ons terugbetalingsbeleid, neem dan contact op met ons klantenserviceteam via contact@virtualescaping.com. We staan klaar om u te helpen en uw tevredenheid met onze diensten te waarborgen.

BeleidsupdatesVirtual Escaping VOF behoudt zich het recht voor om dit terugbetalingsbeleid op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving bij te werken of te wijzigen. Controleer onze website regelmatig voor eventuele wijzigingen of herzieningen.